Editie 2015

Editie 2015

Beste muzikanten en muziekliefhebbers,

Het blaaskapellenfestival “Dweilen tussen de Plassen” is terug en wel met de 4de editie op

zondag 14 juni 2015!

Vanaf 13.30 uur zorgen diverse dweilbands op een drietal podiums rondom Sportcentrum Het Spant in Leimuiden voor gezelligheid, vrolijkheid en muziek voor jong en oud.
Rond 17.30 uur komen alle dweilbands bij het hoofdpodium bijeen voor een grand finale en uiteraard de prijsuitreiking.Een waar spektakel dat je niet wilt missen!

Kom dus op 14 juni naar Leimuiden om er met elkaar een mooi feest van te maken!

Met muzikale groet,

De organisatie van het blaaskapellenfestival “Dweilen tussen de Plassen”

 

Aanmelden

Het blaaskapellenfestival kan uiteraard niet zonder dweilbands / kapellen. Dus zijn jullie een dweilband die zich op 14 juni a.s. wil laten horen, schroom niet en meld je aan via het inschrijfformulier.

Voor aanvullende vragen en/of informatie zijn we bereikbaar op info@dweilentussendeplassen.nl.

Tot ziens op 14 juni 2015!

 

Sponsoring en vrijwilligers

Om het festival weer tot een waar succes te maken zijn uiteraard financiën noodzakelijk. We zijn dan ook op zoek naar bedrijven die ons met een bedrag (klein of groot) willen sponsoren. Als tegenprestatie maken wij uw bedrijf voor en/of tijdens het festival zichtbaar.

Bekijk hier de mogelijkheden van sponsoring en laat ons weten hoe u ons (financieel) wilt helpen via het invullen van het aanmeldformulier sponsor.

Naast financiële middelen hebben wij ook vele handen nodig om Dweilen tussen de Plassen 2015 van de grond te krijgen. Wij zijn dan ook op zoek naar enthousiaste mensen die ons op zondag 14 juni kunnen helpen om samen met ons een fantastische dag te beleven.

Wil je weten waar je ons mee kan helpen, mail ons dan op info@dweilentussendeplassen.nl

 

Hoe is het begonnen?

De Kurketrekkers hebben zo’n 9 jaar geleden een dweilkapellenfestival georganiseerd, dit was ter ere van hun 5-jarig jubileum. Het was een groot succes voor de spelende leden van alle dweilorkesten, maar ook de vele bezoekers/toeschouwers hebben van het festival genoten.
Er is ons vele malen gevraagd of het mogelijk is om dit festival nog eens te organiseren en daar hebben wij als organisatie JA op gezegd.

In 2005 is het blaaskapellenfestival Dweilen tussen de Plassen geboren en wij streven er naar om elk jaar een mooi, gezellig en succesvol evenement te organiseren waar jong en oud van kan geniete

Comments are closed