Jill Meyer Services

U kent dat wel. U wilt iets vieren, met een hapje en een drankje, tafelen met vrienden, familie of zakenrelaties. Maar eigenlijk heeft u geen tijd (of zin) om een menu samen te stellen, boodschappen te doen, uren in de keuken te staan en helemaal niet om na afloop met een berg afwas te zitten.

Of, stel u voor, u wilt een groot feest!! Maar u heeft geen idee wat daarbij komt kijken, geen idee hoe u een programma moet vaststellen, geen idee wat u wilt eten of drinken en geen idee wat het kost.

Wij bieden kennis, ervaring en vooral veel positieve energie om u een fantastische en gedenkwaardige dag te geven. Wij adviseren en inspireren u, wanneer u uw festiviteit wilt houden. Op deze wijze zorgen wij ervoor dat u zelf ook uw ideeën en wensen inbrengt om het feest persoonlijke te maken.

Compleet stressbestendig, organiseren wij voor u aan huis verjaardagen, bruiloften, geboortes en andere blijde gebeurtenissen die gevierd moeten worden. Niets is ons te gek om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt, zonder dat u zich daar zorgen over hoeft te maken.

We zorgen voor detail en leveren een service die gemaakt is voor uw standaarden en wensen. Woorden zoals Uniek, Succes en Lol zorgen ervoor dat uw feest bij iedereen in het geheugen gegriefd staat.

www.jillmeyerservices.nl

Tel. 06 52302086

 

Comments are closed